header_home2

Bohemian Dressme vestje

Bohemian Dressme vestje

Bohemian Dressme vestjeStudio Dressme heeft een nieuw vest patroon voor dames uitgebracht! Heel veel opties en lekker retro, ik was meteen fan! Én ik mocht testen, super leuk om te doen. Over de versie hoefde ik niet na te denken, korte mouwen, strik en zakjes. Retro, niet standaard en dan toch een romantisch stofje :-).Het meest ideaal is waarschijnlijk om dit vestje van french terry of sweat te maken. Maar ik gebruikte gewoon tricot, gaat ook prima en heerlijk voor de zomer. Het is jersey van Art Gallery. De boorden zijn van boordstof. Dat is wel noodzakelijk, want ze moeten behoorlijk uitrekken. En de knopenbies en strik zijn weer van tricot omdat het anders te dikke randen worden.

Over al deze dingen heeft Liesbeth, de ontwerpster, al nagedacht. Dus dat hoef je zelf niet meer te doen! Er zit ook een enorm uitgebreidde fotohandleiding bij het patroon, dus het kan niet snel mis gaan. Wel zijn er een paar naai-skills vereist. En verder naait het heerlijk snel.Ondertussen ben ik natuurlijk al nieuwe versies aan het verzinnen, effen met contrastboorden bijvoorbeeld. En V-hals met lange mouwen, die gaat er in de winter nog wel een keer komen!

Tot slot nog een fotootje omdat hij wat los hangend en op een witte broek ook leuk is!

reacties op “Bohemian Dressme vestje

Bohemian Dressme vestje

Door Sonja op woensdag 26 juli 2017 om 9:24

Wat een leuk vestje. De zakjes en de brede boorden zijn een leuk detail.
Bohemian Dressme vestje

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 10:55

Heel leuk vestje!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN