header_home2

Daantje in het nieuw

Daantje in het nieuw

Daantje in het nieuwLook at this girl! Daantje had er zin in. Zij heeft zelf de ideeën voor haar fotoshoot bedacht...gevoel voor stijl en creativiteit...dat zien we nu al!!

De Sofilantjes Eximia sweater behoeft geen introductie meer, die kennen we ondertussen. Wel is het natuurlijk leuk om verschillende versies te zien zodat je goede ideeën opdoet. Deze is van gewoon tricot gemaakt, dus dat kan ook ;) Het is de langste variant.Het is de prachtige oudroze veertjes tricot van Bloome. We hebben hem hier gecombineerd met een zwart witte Paapii tricot voor de legging. Maarrrrr....oudroze matcht ook zo mooi met okergeel!!

En daar wist Daantje ook wel raad mee.

Bedankt lieve Daantje en mama voor al jullie mooie foto's! En volgers kunnen zich aansluiten bij haar instagram account om nog even verder te genieten.

reacties op “Daantje in het nieuw

Daantje in het nieuw

Door Daantje & Meike op vrijdag 21 december 2018 om 16:58

Daantje: "dankjewel voor de mooie kleren en super leuk dat ik op de site sta!"

Daantje was heel erg blij met de leuke sweater en legging! Het zit heerlijk??

Liefs Daantje & Meike
Daantje in het nieuw

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 11:11

Daantje wat een mooie combinatie heb je aan. En wat een mooie ogen!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN