header_home2 1

#kleidLIVAsewalong - deel 1

#kleidLIVAsewalong - deel 1

#kleidLIVAsewalong - deel 1Vorige week kondigde Rosa P. - de ontwerpster van de LIVA jurk - een sewalong aan op haar blog. Leuk!....dacht ik meteen.....in welke stof eigenlijk.....misschien toch maar niet meedoen?.....ik ben wel fan van het model.....heb ik tijd.....whaaa ik weet het niet!

Wel even lekker het patroon bekijken, kadootjes uitpakken is altijd fijn :-)En wat vroeg ze ook alweer allemaal?
Lange mouwen, driekwart of kort? > Driekwart! En dan met zo'n leuke boord eraan.
Zakken weglaten? > Weglaten?! Die zijn juist zo leuk!
Zakken in een contrastkleur dan? > Uiteraard!
Colsjaal erbij? > Ik zie hem wel staan in het patroon, maar zonder is de jurk leuker.
Van welke stof? > Tja, deze prachtige woljersey van Lillestoff roept al een tijdje.....Verder nog?
Oja, plooitje middenvoor dichtstikken of niet? > Geen idee!
Wordt het een sportieve of elegante uitvoering van de Liva? > Hmm, een klein beetje elegant??
Of wordt het de korte tuniekversie? > Nee! Ik hou van jurken.
Met halsbeleg of anders? > De binnenkant van de stof is zo mooi om ergens te verwerken, dus als ik hem zou maken dan met een boordje of omslag zodat de effen kant gebruikt wordt.Ik zie hem helemaal voor me! Trek hem het liefst nu al aan. Dus ..... nu moet en zal hij er komen. En ik doe mee aan de sewalong! Wordt vervolgd volgende week met deel 2.

Wie doet nog meer mee? Je kan je link hier droppen of post op social media met #kleidLIVAsewalong. Succes alvast!

reacties op “#kleidLIVAsewalong - deel 1

#kleidLIVAsewalong - deel 1

Door Inspinration op donderdag 02 maart 2017 om 20:45

Heerlijk dit gesprek met jezelf, succes en ik kijk al uit naar het resultaat!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN