header_home2

Kleuraccent - door EvaZ

Kleuraccent - door EvaZ

Kleuraccent - door EvaZHoi allemaal. Ik ben Eva en Eva’Z is mijn merk. Ik maak en verkoop unieke kinderkleding om vrolijk
van te worden. Daarnaast is het belangrijk dat het lekker draagt, de keuze voor tricot is dan snel gemaakt. Vanaf het moment dat ik Joy Fits heb gevonden, draait mijn naaimachine (in de avond) overuren en vullen de kasten van de kinderen zich razendsnel.


Tijdens één van mijn laatste shop acties bij Joy Fits werd mij de vraag gesteld of ik iets van de nieuwe
stoffen wilde testen. Ik voelde me zeer vereerd en heb de uitdaging aangenomen om er ook een stukje tekst bij te schrijven. Mijn keuze voor de stof werd medebepaald door wie er aan de beurt was in ons gezin verblijd te worden met een nieuw kledingstuk. Dat was mijn zoontje van 3,5 jaar, dus dit wasberenstofje was snel gekozen!


 
Door mijn nieuwe activiteiten voor Eva’Z, moest de stof even wachten, maar de wasberen bleven mijn aandacht trekken en op een bepaald moment kon ik ze niet meer weerstaan. Dus nog snel even wassen, daarna drogen op het rek voor de verwarming, want nu wilde ik daar toch snel de schaar inzetten.

Ondertussen had ik de patronenklapper van Sofilantjes erbij gepakt, want ik wilde
graag de Semper Sweater maken, vanwege die leuke zakken en color blocking aan de zijkant. De col vind ik persoonlijk wat groot, dus met enig tekenwerk heb ik de hals aangepast, zodat het kleinere colletje van de Omni Tempore erop paste.Bij het naaien voelt de stof al 
heel erg zacht aan, alsof er een fluwelen laagje inzit. Tegelijkertijd merk ik ook dat de stof erg rekbaar is, met als gevolg dat bij uitrekken van de stof de “print” vervaagt.
 
Bij het wasberen stofje had ik een effen, licht navy kleur tricot uitgezocht. Maar ik hou van een kleuraccent in de kleding van mijn kinderen en daarom heb ik voor knalgele zakboordjes gekozen.


Omdat deze stof erg rekt was het tijdens het naaien goed opletten .... als je teveel trekt aan de stof gaat het lubberen
. De boorden heb ik ook gemaakt van de navy tricot in plaats van boordstof, dat is wat minder dik en zwaar.

Doordat de patronen van Sofilantjes zo duidelijk zijn en heerlijk om mee te werken, had ik het shirt
zo in elkaar zitten en zie hier het resultaat. Ik ben tevreden en ik vind het een stoer shirt geworden voor mijn zoontje! 

reacties op “Kleuraccent - door EvaZ

Kleuraccent - door EvaZ

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 10:17

Leuke combinatie. Heldere uitleg.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN