team retro_20240424_094937_0000

Lekker chillen

Lekker chillen

Lekker chillenKijk Senn eens lol hebben met zijn nieuwe dekentje! We combineerden sweat stoffen met jersey's en zo ontstonden deze fantastische combi's.Allemaal leuke hippe baby dekens. De afmetingen zijn ongeveer 90 x 70 cm.Tipitenten van Bloome aan de ene kant met driehoekjes sweat van Paapii aan de andere kant en een rand van Riley Blake jersey uit de Shine Bright serie. Scandinavisch design met een vleugje USA ;-)De kleur spat eraf bij dit zomerse dekentje! Bij elkaar bleek het ineens een fantastische match. Kattenkopjes van Art Gallery met appeltjes sweat van Swafing en een gestreepte rand van Hilco campan jersey. (Geheimpje: het grappige van deze kleur streep is dat hij er op de rol niet uitziet, maar hij frist zóveel kledingstukken lekker op!!)Bankhangen gaat ook goed met zo'n lekkere deken zoals jullie zien! Oja, en deze is gemaakt van Lama sweat van Bloome, lekker stoer gecombineerd met jeans jersey en okergeel.Hier een kleine tutorial: knip 2 lappen stof in de gewenste afmeting van het deken, bijvoorbeeld 70 x 90 cm of 75 x 75 cm. Knip voor de randen lange stroken van 3x de gewenste breedte van de rand. Spelt de 2 grote lappen op elkaar zodat ze mooi glad liggen. Stik een aantal stroken met de korte kanten aan elkaar zodat je genoeg lengte hebt voor rondom de deken.

Stik de strook aan 1 kant van de deken precies op de afstand hoe breed je de rand wil hebben, helemaal rondom. De hoeken kan je iets afronden, zodat je gewoon verder kan naaien. Het is raadzaam als je de rand van tricot maakt om de strook er iets uitgerekt aan te zetten, anders gaat het later lubberen. Als de strook er rondom aan zit vouw je hem om de rand heen en stik je hem met een zigzag door op de kant die al vast zit (!!) op de strook. Als alles klaar is kan je overtollige stof wegknippen langs de zigzagrand. En chillen maar!reacties op “Lekker chillen

Lekker chillen

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 11:04

Leuke dekens!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN