header_home2

Meet Liv

Meet Liv

Meet Liv



Nooit gedacht dat grijs een kindje zo mooi kon staan...! Liv met haar ogen wordt er mooier van. En wat een stijltje, vinden jullie niet?!!





Voor Liv maakten we de Eximia sweater van Sofilantjes in de lange versie. De mooie stof van Birch is hier ook heel geschikt voor, omdat hij net wat dikker is dan alle andere tricots. Het printje is een klassieker, maar de kleur is nieuw....slate!

De stoffen van Birch zijn 112 cm breed, dat is wat smaller dan we gewend zijn. Maar voor maatje 86 heb ik 80 cm gebruikt, mouwboorden en halsboord uit dezelfde stof. Dus uiteindelijk valt de hoeveelheid die je nodig hebt reuze mee! En het is heerlijke biologische kwaliteit die meerdere rondes meegaat ;)



De hele zoom en de boorden heb ik afgewerkt met een stretch siersteek op de naaimachine. Omdat de stof stevig is wordt dat erg mooi! En het past ook goed bij de look. Staalkleur, leer, baggy...de knotjes, de muts, de afgezakte schouders...love it!



Bedankt Liv en mama voor de prachtige fotoshoot!! En volg Liv op haar instagram als je op de hoogte wil blijven van moois.
 

reacties op “Meet Liv

Geen reacties

Plaats een reactie