header_home2 1

Omni Tempore Love

Omni Tempore Love

Omni Tempore Love


Wij zullen het niet langer onder stoelen of banken steken! Wij zijn fan van het Sofilantjes Omni Tempore patroon!! De tel zijn we ondertussen kwijt geraakt. Maar er zijn er heel wat onder de naaimachine vandaan gerold. Groot en klein, jongens en meisjes, tricot en sweat, allerlei varianten. We hebben wat foto's opgesnord uit ons archiefje.

De meesten zijn lekker basic met boorden, zonder zak. Door de capuchonvoering kan je toch een leuk contrast creëren. En hier en daar hebben we wat kleine details weten toe te voegen, zodat de hoodie net wat specialer wordt.De allerleukste vinden we zelf het mouwlipje. Deze hebben we bewust steeds maar aan 1 mouw gedaan. En verder kunnen jullie ook op de foto's zien dat we een paar Omni's met kraag hebben gemaakt ipv capuchon. Soms met een subtiele contrastkleur in de onderkraag en een keer met een goed zichtbaar stiksel in een contrastkleur. Bij de kaki zwaluwen hebben we een paspelbandje tussen de 2 lagen capuchon uit gestikt, ook weer een subtiel accentje!Twinning outfits (of broer en zus looks) maken is ook altijd een genot voor een creatief brein! Omdat de Omni unisex is én de maten 80 t/m 164 erop staan is het patroon daar super geschikt voor.

Hoeveel er nog gaan volgen durven we niet te zeggen.....
Welk patroon maken jullie inmiddels met de ogen dicht?

reacties op “Omni Tempore Love

Omni Tempore Love

Door Nathalie V op maandag 10 april 2017 om 14:40

Semper (ook Sofilantjes) en Billie (Zonen09) zijn hier de meest gebruikte patronen;
Omni Tempore Love

Door Elina op maandag 10 april 2017 om 16:32

Ik maakte al zeker vijf keer de Aura van Sofilantjes. Met of zonder knoop, lange mouw of 3/4... allemaal even mooi!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN