header_home2 1

Ons domein!

Ons domein!

Ons domein!Velen van jullie wonen niet dichtbij en zijn uiteraard benieuwd hoe het er bij Joy Fits uitziet. Dus met trots presenteren wij een kijkje achter de schermen.

Alle stoffen staan en liggen mooi op kleur gesorteerd. Dat maakt het voor ons makkelijk om bestellingen in te pakken. En het doet onze slogan eer aan! Bovenaan onze website en op onze spandoeken staat "rekbare stoffen waar je elke dag blij van wordt". Wij worden elke dag blij als wij ons domein binnenlopen.Er wordt niet alleen stof geknipt, maar ook veel genaaid. Dit is ons bescheiden wagenparkje die ons al jarenlange trouwe dienst heeft bewezen!Onze altijd gewillige vriendinnen.

En tot slot onze familieschatten! Links een handgemaakt erfstuk van opa en rechts een handgemaakt kadootje van ons kleine nichtje. Ze hebben een speciaal plekje en maken ons ook elke dag blij.

Zo, nu weten jullie alles :-D Ben je in de buurt, maak dan gerust een afspraak om langs te komen. Altijd welkom! 

reacties op “Ons domein!

Ons domein!

Door Inspinration op vrijdag 28 april 2017 om 14:51

Heel gaaf en super mooie plek om in te werken!
Ons domein!

Door Aukje op vrijdag 28 april 2017 om 21:49

Lijkt me heerlijk om tussen die mooie stoffen te werken. Kom graag een keertje langs :)
Ons domein!

Door Sonja op zaterdag 29 april 2017 om 8:02

De site ziet er erg leuk uit. Geweldige indeling en het kopje 'verwacht' is erg leuk. De werkplek is een droom en kom zeker een keertje bij je kijken.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN