header_home2

Tuurlijk kan een overhemd ook in tricot!

Tuurlijk kan een overhemd ook in tricot!

Tuurlijk kan een overhemd ook in tricot!

Toen we de naaipatronen van Zonen09 nog verkochten heb ik stiekem een exemplaar van het Theo overhemd geconfisqueerd! Zo'n tof overhemd patroon, maar Joy Fits zou Joy Fits niet zijn als we hem natuurlijk in tricot naaien. En dat gaat prima!Denk er wel aan de kraag en het beleg aan de voorkant te verstevigen. Zo kan je mooie knoopsgaten maken. Of zoals wij hier hebben gedaan, lekker retro, drukknoopjes erin! Verder hebben we geen aanpassingen aan het patroon gedaan, want er staat al een smalle versie op, super handig.

Tof hè, dat een knul zulke heerlijke stoffen kiest. En het zit nog heerlijk ook, lekker rekbaar, bio katoen....en net weer even anders dan een gewoon tshirt.Deze is natuurlijk onze all time favourite!! We heart retro. Wat staat op jouw wensenlijstje voor komende zomer? We zijn benieuwd!

reacties op “Tuurlijk kan een overhemd ook in tricot!

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN