header_home2

Twinning is winning!!

Twinning is winning!!

Twinning is winning!!Iedereen blij!!!
Nieuw patroon, lekker stofje, nieuwe outfits, geweldige foto's, heerlijk weer ..... Hopelijk worden jullie er net zo blij van.

Dressme gaat lekker door met het maken van fantastische dames patronen. Wij houden echt van het retro stijltje. Dit keer mochten we de nieuwe boatneck top testen en is de uitvoering iets minder retro. Dus ander stofje andere look! Dat is het leuke van zelf naaien.Het kenmerk van deze top is natuurlijk de hals. De boordjes zitten over elkaar heen. En door de duidelijke naaibeschrijving met foto's is het echt niet moeilijk te maken.

Het shirt kan met of zonder heupboord gemaakt worden en je kan uit 4 verschillende mouwlengtes kiezen. Hier ook weer met of zonder boord. Bij deze kozen we het kapmouwtje, met boordje in dezelfde stof.Deze stof is zo heerlijk voor shirts! Het is een bio jersey met digitale veren print, valt lekker soepel. Bij de volwassen versie hebben we er een donkergrijze halsboord aan gezet. En ja!!! We hebben ook een mini versie.Dit patroontje is zelf getekend. En we vonden het voor de kleine versie wat zachter en jeugdiger om er oudroze glitter boordjes aan te zetten. Haalt ook het mooie vleugje bruin uit de stof naarboven.

En shinen maar!

Zijn ze niet super cute met z'n tweetjes?!! Thanks Mareska en Jexxi heart

reacties op “Twinning is winning!!

Geen reacties

Plaats een reactie