header_home2

Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld

Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld

Voor piepkleine mensen - door Linda HazeveldVijf jaar geleden startte mijn naaicarrière met deze post (zie foto onder) en een hoop gefronste wenkbrauwen. Aan creativiteit geen gebrek, maar geduld en precisie … dat was een ander verhaal.
 
Met mijn tong uit de mond stikte ik in een paar uur een lakentje, een matching kruikenzak bleek noodzakelijk en met een hoop getorn volgde een aankleedkussen. En omdat je voor je kind alleen het allerbeste wil, volgde nog een setje of vier, vijf… Een baby hobby was geboren.


 
Op Social Media volgden de – altijd fijne – bewonderende oh’s en ah’s en mijn eerste kabouterjurkje was een
grote hit. Online, want ik kwam er in Real Life achter dat baby’s niet zo dol zijn op katoen. Ik stelde voorzichtig wat vragen op een forum en begon met flink wat vrees aan tricot.

De stoffen van Joy Fits, die ik inmiddels had ontdekt, lonkten. Iedere bestelling moedigde me aan: snel in de bus, hartelijke service en met een klein extraatje verpakt. Bovendien staat Joy Fits op verschillende Facebooksites lekker laagdrempelig klaar voor advies. Naaien met tricot bleek na wat oefenen en geduld een stuk minder moeilijk dan ik dacht.

 
Vijf jaar later draai ik mijn hand niet meer om voor een lakentje. Van jassen tot leggings: er rollen complete garderobes uit mijn naaimachine. En toen mijn nichtje vertelde dat ze zwanger was, vroeg ze voorzichtig naar hét kabouterstofje. Een prima excuus om even op joyfits.nl te neuzen, waar ik de perfecte kabouter jersey van Swafing vond.Té mooi om er ingewikkelde toeren mee uit te halen, dus ik gebruikte de allerkleinste maat van het Nivalis basispatroon van Sofilantjes. En de perfect matchende boordstof? Die keuze laat ik zoals altijd aan Joy Fits over!

reacties op “Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld

Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld

Door Ingrid op maandag 20 maart 2017 om 21:34

Wat heb ik toch een creatieve nicht!
Super leuk artikel dit en het jurkje is ook echt super leuk geworden!
Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 10:24

Super leuk. Ik zou willen dat ik meer tijd had.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN