header_home2

X en O - door Huisje Boompje Boefjes

X en O - door Huisje Boompje Boefjes

X en O - door Huisje Boompje BoefjesBoter, kaas en eieren of toch X’s en O’s?
 
Marloes vroeg me iets te maken met de Hamburger Liebe XXO tricot en aangezien mijn jongens momenteel echt kleding verslijten wordt een fijne tricot voor een stapeltje nieuwe t-shirts altijd met enthousiasme ontvangen!
 


Hoera riep de 7-jarige, toen het pakketje in de bus viel, een boter, kaas en eieren “game” stof! Grappig, zo had ik er nog niet naar gekeken, maar inderdaad, de pixel print zorgt voor die stoere computergame uitstraling en ik hield het geheel simpel met zwarte boordjes aan mouwen en hals.Als je het anders combineert, bijvoorbeeld met rode boordstof is deze print ook heel geschikt voor een stoer meiden shirtje met x’s en o’s oftewel kusjes en knuffels.
 
Het is in ieder geval een fijne stevige tricot van Hamburger Liebe die zich vlot liet omtoveren tot een lekker shirt. In dit geval de door mij al veel gemaakte Rowan tee van Titchy Threads. Ik denk dat ik dit patroon inmiddels al met mijn ogen dicht in elkaar kan zetten. Neem maar eens een kijkje op mijn blog ter inspiratie, daar zie je zeker ook veel tricot van Joy Fits in terug.


Het volgende shirt ligt alweer geknipt klaar, want de jongste wil ook boter, kaas en eieren spelen!

reacties op “X en O - door Huisje Boompje Boefjes

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN