header_home2 1

Zoek de verschillen!

Zoek de verschillen!

Zoek de verschillen!Het Foliis patroon van Sofilantjes in de meest simpele versie! Geen rits, geen capuchon. Dat leek me een geschikt jurk patroon om deze toffe stof (bio jersey van Kluntjebunt/Lillestoff) tot zijn recht te laten komen. Niet teveel poespas en wel een klein contrast accentje.... dat kon bij deze met de zakken. Een restje lagom jersey van Art Gallery lag er namelijk al bij en bleek een perfecte combi!Knippen en stikken zonder na te denken en zonder na te meten, zoals ik gewend ben bij Sofilantjes patronen. Alleen toen hij in elkaar zat vond ik hem toch wat kort uitvallen. Dus ik besloot er gewoon nog 1 te maken! Nu met een tailleband van zwart/wit gestreepte boordstof ertussen.Helemaal happy met het resultaat. Rest nog 1 klein probleempje ..... ik kan niet kiezen welke ik de leukste vindt!!Welke zou jij kiezen?

reacties op “Zoek de verschillen!

Zoek de verschillen!

Door Gwenda op vrijdag 22 december 2017 om 22:55

Ik vind de rechter het leukst;)
Zoek de verschillen!

Door Sonja op zaterdag 23 december 2017 om 9:09

De 'tailleband' in de rechter geeft een leuk accent en de linker al is die misschien aan de korte kant is lekker pittig.
Zoek de verschillen!

Door Sheila op zondag 24 april 2022 om 10:59

Die met boordstof!

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN