header_home2

Blomalve

Blomalve

BlomalveDe vertaling in het Nederlands is iets met bloemen waarschijnlijk!

Blomalve is een super mooie bio jersey van Lillestoff. We hebben hem al een tijdje in de shop. Maar het voorjaar komt eraan, dus weer tijd voor bloemen! Het leuke aan deze stof is dat er randen met een ander printje aan zitten. En daar kan je je creatieve brein op loslaten.

Zoals we deden in dit rokje.....
Patroon: Minikrea 20101 of 30101 (afhankelijk van de maat).
Oorspronkelijk is het patroon met 4 rokbanen, ik liet er ééntje tussenuit. En de stof is zo geknipt dat de rand van de stof voor een leuke break zorgt.
Boordstof: limegroen (roze en oranje zijn er ook leuk bij!!)

Bij deze baby legging kon ik ook de stofrand leuk gebruiken voor boordjes.En dan mijn eigen shirt. Met een restje kant dat ik nog uit Italië had bewaard gecombineerd. Zo kan hij chic en casual gedragen worden. Daar houden we van!Het patroon is het gratis summer tee patroon van Icandy handmade, hier en daar wat aangepast aan mijn eigen maat. Het stukje kant heb ik over de stof heen gelegd. En voor het halsboordje gebruikte ik weer de leuke stofrand!

Vandaag iets stoerder op een jeans met een lekker vestje, laat maar komen dat voorjaar!

reacties op “Blomalve

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN