header_home2

Blog

Nathan in het zonnetje
05 februari 2019
<
Daantje in het nieuw
21 december 2018

<
Meet Liv
19 december 2018

<
Release Sofilantjes Eximia sweater
17 december 2018


Tropische temperaturen
20 juli 2018


Zulke lekkere tops kunnen we goed gebruik
Vintage Mickey - door Rebecca
02 juli 2018


Met hoog zomerse temperaturen maakte Rebe
Onze ster - Mister Noah
18 juni 2018


Met de zomer in aantocht en nu af en toe al
Twinning is winning!!
30 mei 2018


Iedereen blij!!!
Nieuw patroon, le
Lekker chillen
30 april 2018


Kijk Senn eens lol hebben met zijn nieuwe
Blomalve
21 maart 2018


De ve
Zoek de verschillen!
21 december 2017


Het
Stoere longsleeves
25 oktober 2017


Nog steeds hor
Bohemian Dressme vestje
24 juli 2017


St
Groep 8 - door Annemiek Meutstege
15 juni 2017


Dat het
#mijnfavorietepatronen
08 juni 2017


Dit keer
Winaar shoptegoed 5 jaar Joy Fits!!
29 mei 2017


Afgelop
The Red Dress - door PIENKEL
10 mei 2017Eén van de oudste items in mijn kledingkast is een jurkje van King Louie. Al ruim vijftien jaar draag ik het met veel plezier, tijdens mijn drie zwangerschappen, maar zeker ook daarbuiten. Het is een typisch King Louie-modelletje, met een overslag en plooitjes bij de taille. Toen ik dus bij Joy Fits een patroon langs zag komen voor een jurk met vergelijkbare plooien, was ik meteen enthousiast. Marloes was zo lief om me het patroon en stof als cadeautje toe te sturen, om jullie te laten zien hoe mooi het Suzinka-jurkje is!

Hij houdt van me ... hij houdt niet van me ...
01 mei 2017


De nieu
Ons domein!
28 april 2017


Velen
X en O - door Huisje Boompje Boefjes
16 april 2017


B
Tutorial colorblock mouwen - door Inspinration
27 maart 2017


Marloes vroeg me of ik iets wilde naaien met een van de tricot panelen die zij verkoopt en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik antwoordde direct "ja graag"! Tricot is de stof waar ik het liefste mee naai en paneelstoffen of randmotieven geven je naaiwerk altijd een leuke extra uitdaging. Op mijn blog komen voornamelijk tricot stoffen voorbij, neem zeker eens een kijkje als jij ook graag met tricot naait.Uit het
Voor piepkleine mensen - door Linda Hazeveld
17 maart 2017


Vijf jaar geleden startte mijn naaicarrière met deze post (zie foto onder) en een hoop gefronste wenkbrauwen. Aan creativiteit geen gebrek, maar geduld en precisie … dat was een ander verhaal.
 
Met mijn tong uit de mond stikte ik in een paar uur een lakentje, een matching kruikenzak bleek noodzakelijk en met een hoop getorn volgde een aankleedkussen. En omdat je voor je kind alleen het allerbeste wil, volgde nog een setje of vier, vijf… Een baby hobby was geboren.


 
Op Social Media volgden de – a
#kleidLIVAsewalong - deel 2
14 maart 2017
De Liva jurk sewalong liep wat anders dan ik in gedachten had! Ik ben officieel gediskwalificeerd door de ontwerpster omdat ik niet uit persoonlijke titel handelde. Dat dat dit keer wel het geval was deed niet terzake helaas. Maar ik besloot lekker verder te gaan en bedacht me dat jullie wél graag het vervolg willen zien van mijn jurk. Ik kan jullie alvast zeggen dat ik super blij ben met het resultaat!De maat bepalen was lastig. Volgens de maattabel op het patroon zou ik een maat groter moeten hebben dan ik normaal draag. Na wat meetwerk besloot ik toch gewoon de maat te maken
#kleidLIVAsewalong - deel 1
02 maart 2017


Vorige week kondigde Rosa P. - de ontwerpster van de LIVA jurk - een sewalong aan op haar blog. Leuk!....dacht ik meteen.....in welke stof eigenlijk.....misschien toch maar niet meedoen?.....ik ben wel fan van het model.....heb ik tijd.....whaaa ik weet het niet!

Wel even lekker het patroon bekijken, kadootjes uitpakken is altijd fijn :-)En wat
Kleuraccent - door EvaZ
22 februari 2017


Hoi allemaal. Ik ben Eva en Eva’Z is mijn merk. Ik maak en verkoop unieke kinderkleding om vrolijk
van te worden. Daarnaast is het belangrijk dat het lekker draagt, de keuze voor tricot is dan snel gemaakt. Vanaf het moment dat ik Joy Fits heb gevonden, draait mijn naaimachine (in de avond) overuren en vullen de kasten van de kinderen zich razendsnel.
<
Oogverblindend - door Linda Hazeveld
17 februari 2017

Hebberig. Dat werd ik van een mailtje van Joy Fits met een give away voor
Me Myself and I van Hamburger Liebe. En na een vrolijke mail terug, lag de stof een paar dagen later ineens in mijn brievenbus en sloeg de koudwatervrees toe…


 
De paarsroze Look sweat springt in het oog
De hexagon rok - door Lievejosee
10 februari 2017Hoi allemaal! Ik ben Josee en lievejosee is mijn merk. Ik maak en verkoop unieke, opvallende en comfortabele rokken. Ik werk graag met tricot en andere rekbare stoffen – vooral omdat het ook zo lekker dr

Klaar voor de start
23 januari 2017


Binnenkort zullen gastbloggers hier foto's en artikelen plaatsen over hun naaiwerk met Joy Fits stoffen. Dus ... stay tuned!!